rudaj shpk

Rudaj shpk

KONCEPT MODERN I TË JETUARIT ME SYNEGO SLIDE

KONCEPT MODERN I TË JETUARIT ME SYNEGO SLIDE NGA REHAU
Gjatë planifikimit të hapësirës tuaj të banimit, keni parasyshë se ka dritare dhe dyer rrëshqitëse, të bëra me profilin SYNEGO SLIDE, të cilat kursejnë ndjeshëm hapësirën, marrin më shumë dritë në shtëpi dhe arrijnë një kombinim të shkëlqyeshëm midis hapësirës brenda dhe jashtë.
Në të njëjtën kohë, ato janë jashtëzakonisht të lehta për t’u lëvizur 
SYNEGO SLIDE – një zgjidhje për situatat ku çdo metër katror është i rëndësishëm. Mësoni më shumë në https://www.rehau.com/al-sq/synego-slide
.

.

.
Kërkoni ofertë jo të detyrueshme për dritare këtu https://www.rehau.com/al-sq/kurseni-kostot-e-ngrohjes
#REHAUAlbania#REHAU#SYNEGOSLIDE#RehauDritare#DritarePërJetëModerne

Postime të ngjashme

Niveli i lartë i izolimit të zërit

NIVELI I LARTË I IZOLIMIT TË ZËRIT, PËR GJUM MË ​​TË MIRË SI DHE PËR RRITJE DHE ZHVILLIM TË SHËNDETSHËM!Ndryshe nga ne të rriturit, fëmijët

SYNEGO SLIDE

SYNEGO SLIDE – LIDHJE ELEGANTE MES BRENDËSISË DHE JASHTË!Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet e reja të hapësirës. Dritaret dhe dyert rrëshqitëse nga sistemi i

<< Shiko të gjitha

Open chat
Përshëndetje 👋
Si mund të ju ndihmojmë?