rudaj shpk

Rudaj shpk

Parket HKS Krügers

Parket HKS Krügers

Me produktin, linja „Krügers“ HKS ofron një dysheme dimensionale të qëndrueshme në konstruksion profesional me dy shtresa. Kjo dysheme druri me dërrasa shiritash është bërë nga një shtresë e sipërme lisi bazuar në kompensatën e thuprës së klasit të parë. Karakteristikat teknike zvogëlojnë rrezikun e përkuljes dhe boshllëqeve. Krügers është fleksibël në trashësi dhe veçanërisht i mirë për t’u përdorur për rinovim me trashësi vetëm 12 mm. Vaji natyral dhe dylli sigurojnë sipërfaqe rezistente dhe ekologjike.

Karakteristikë për dyshemenë tonë të drurit të dërrasave është pamja natyrale. Çdo pemë është unike dhe dyshemeja juaj e tregon këtë. Karakteristikat prej druri si nyjet dhe gruri nënvizojnë se ky është një produkt i rritur natyrshëm. Nëse dëshironi një pamje më harmonike, ne gjithashtu mund të ofrojmë një notë më të pastër sipas kërkesës. 17 sipërfaqe të ndryshme moderne dhe një e papërfunduar japin mundësinë sipërfaqe homogjene ose kontraste.

 
Parket HKS Krügers

Për këtë produkt i cili njihet edhe si parket me panel elemente individualë janë bashkuar në punë dore në modelet gjeometrike. Kjo rezulton me pllaka të dizajnuara me art. HKS ofron tre modele: Versajë, Verona dhe Vjenë. Sheshet me trashësi 16 ose 21 mm janë të ndërtuara me dy shtresa. Shtresa e sipërme e lisit prej 4 ose 6 mm varet nga trashësia dhe është shumë herë e lëmueshme. Baza është kompensatë me cilësi të lartë të thuprës. Pllakat janë të zakonshme përreth dhe mund të instalohen me gjuhë të veçantë.

Parketi me panel ofron një shkathtësi të madhe dhe një gamë të gjerë të opsioneve të dizajnit. Shtesë për këto tre modele të përmendura HKS gjithashtu ofron një Pllakë individuale. Para së gjithash do të krijohet një designt sipas ideve të arkitektit. Ky dizajn do të kontrollohet dhe lëshohet nga klienti. Pas kësaj ne mund të prodhojmë një prototip dhe t’ia paraqesim atë konsumatorit.

VERONA
VERSAILLES
VIENNA

Parket

12/3 x 160 mm
16/4 x 140 / 160 / 180 / 200 / 220 / 240 / 280 mm
21/6 x 140 / 160 / 180 / 200 / 220 / 240 / 280 mm

Hungarian point 45°

12/3 x 100 / 120 x 600 mm
16/4 x 100 / 120 x 600 mm
21/6 x 100 / 120 x 600 mm

Herringbone

12/3 x 100 / 120 x 600 mm
16/4 x 100 / 120 x 600 mm
21/6 x 100 / 120 x 600 mm

Tile

16/4 x 700 x 700 mm
21/6 x 700 x 700 mm

I PASTER

i vajosur natyral

HONEY

i krehur, i vajosur natyral

ALMOND

krehur thellë, i vajosur natyral

CACAO

i tymosur, i vajosur natyral
Open chat
Përshëndetje 👋
Si mund të ju ndihmojmë?