rudaj shpk

Rudaj shpk

MË shumË rreth nesh

kush jeni ne

RUDAJ sh.p.k është një kompani e cila operon prej shumë vitesh në fushën e prodhimit dhe montimit të: fasadave,vetratave,dritareve dhe dyerve me alumin ose plastikë PVC.
Tashmë kompania ka zgjeruar aktivitetin e saj,duke investuar dhe në fushën e tregtimit & shërbimit të parketëve.

Ekspozita dhe punishtja e produkteve & shërbimeve që ofron kompania ndodhet në qytetin e Shkodrës ,por klientët dhe punimet tona shtrihen dhe më gjerë ,në qytete të tjera të Shqipërisë.

Stafi ynë përbëhet nga punonjës të kualifikuar dhe të gatshëm për të realizuar punime cilësore ,duke siguruar kështu një shërbim profesional , të shpejtë dhe më të garantuar për klientët tanë.

Punimet tona realizohen vetëm me lëndë të parë cilësore ,të firmave më prestigjioze.
Partneri ynë REHAU , jo vetëm na ka besuar dhe çertifikuar për produktet e tij, por na ka besuar emrin e tij në të gjithë Shqipërinë veri-perëndimore.

Falë eksperiencës dhe aftësive tona profesionale, klientët kanë mbetur të kënaqur me ne, duke referuar klientë të tjerë.
Kënaqësia dhe mirëbesimi i tyre mbetet çelësi i vazhdimësisë së suksesit tonë!

Rudaj shpk