rudaj shpk

Rudaj shpk

HKS inbetween

HKS inbetween

Dysheme druri me dërrasë lisi

Dysheme klasike me 1 dërrasë në trashësi 14 mm, afërsisht. Shtresa e sipërme e lisit 3 mm. Gjuha dhe brazdë rreth e rrotull, mikro pjerrësi në të katër anët (GO4). Kompensatë bazë. Gjatësia e paketës 1.900 mm (sistemi 6-1-0). Çdo kuti është e mbështjellë me tkurrje. Prodhuar sipas DIN EN 13489. Cilësia: fshatar

14/3 x 190 x ( 600–1.900 ) mm

i krehur, i paperfunduar 

krehur, vaj i matyrshëm

Open chat
Përshëndetje 👋
Si mund të ju ndihmojmë?