rudaj shpk

Rudaj shpk

GENEO

GENEO

Më poshtë gjeni të paraqitura me detaje karakteristikat e GENEO 

Dritaret GENEO vijnë me avantazhin bindës – përveç izolimit të shkëlqyeshëm termik – me një paketë gjithëpërfshirëse të koordinuar. Sepse: Falë materialit të përbërë me fibra RAU‑FIPRO, GENEO ofron stabilitet maksimal pa përmbajtje çeliku. Dritaret GENEO janë të lehta dhe kanë veti  izoluese termike që asnjë dritare tjetër nuk mund të ofrojë. Binduni vetë!

 

Avantazhet:

  • Mund të kurseni energji deri në 76 %*
  • Ndjehuni të sigurt falë sistemit të mbrojtjes nga hajdutët
  • Do të shijoni oazën tuaj të qetësisë përmes reduktimit 24‑fish të zhurmës**
  • Sa i përket dizajnit, imagjinata juaj nuk njeh kufij
  • Përjetoni një pastrim shumë të lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
  • Të disponueshme edhe në versionin e certifikuar për shtëpi pasive
  • GENEO janë gjithashtu të disponueshme edhe si derë e jashtme edhe derë rrëshqitëse