rudaj shpk

Rudaj shpk

EURO DESIGN 70

EURO DESIGN 70

Më poshtë gjeni të paraqitura me detaje karakteristikat e EURO 70 

Euro‑Dizajn 70 janë profile dritaresh për një buxhet të vogël dhe ofrojnë më shumë dritë. Falë dizajnit tejet elegant, mbetet më shumë vend për xhamin. Dhe kjo të ngre humorin. Sepse pamjet e bukura dhe drita e diellit japin një kontribut të rëndësishëm për mirëqenien tuaj.

Avantazhet:

  • Dhoma plot dritë
  • Përzgjedhje e madhe ngjyrash dhe formash për dëshirat tuaja individuale
  • Siguri brenda 4 mureve tuaja falë mbrojtjes së jashtëzakonshme ndaj thyerjes
  • Mbrojtje e shkëlqyer ndaj zhurmës për një gjumë të qetë
  • Më shumë komfort banimi nëpërmjet reduktimit perfekt të nxehtësisë
  • Pastrim tepër i lehtë falë shtresave me definicion të lartë (HDF)
Open chat
Përshëndetje 👋
Si mund të ju ndihmojmë?