rudaj shpk

Rudaj shpk

SYNEGO

SYNEGO

Më poshtë gjeni të paraqitura me detaje karakteristikat e SYNEGO 

Me SYNEGO, shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Në krahasim me dritaret aktuale standarde, SYNEGO ka si avantazh bindës izolimin termik me deri në 50% më shumë*. Kjo redukton ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ju përjetoni një komfort të ri jetese, nga i cili asnjëherë nuk mund të hiqni dorë.

Avantazhet:

  • Kurseni energji falë efiçencës së lartë termike
  • Shijoni qetësinë dhe paqen me mbrojtjen më të mirë nga zhurma
  • Ndjehuni të sigurt me mbrojtjen individuale nga vjedhjet për vendbanimin tuaj
  • Liri e dizajnit me më shumë se 220 ngjyra dhe forma nga më të ndryshmet
  • Dritare të pastra që shkëlqejnë falë sipërfaqeve shumë më të lëmuara falë formulës unike me definicion të lartë
  • Kontribut me përgjegjshmëri falë prodhimit ekologjik për mjedisin tonë