rudaj shpk

Rudaj shpk

PROFILI I DRITAREVE SYNEGO SLIDE

PROFILI I DRITAREVE SYNEGO SLIDE – LIDHJE ELEGANTE MES BRENDA DHE JASHTË!
Edhe pse momenti estetik është i rëndësishëm gjatë rregullimit të shtëpisë, nuk duhet të harroni se hapësira e jetesës duhet të jetë sa më funksionale dhe praktike për ata që jetojnë në të. Dritaret rrëshqitëse, të bëra me profilin SYNEGO SLIDE, mundësojnë hapje të dritareve që kursejnë hapësirë, ndërkohë që krijojnë një lidhje të shkëlqyer midis brenda dhe jashtë dhe janë jashtëzakonisht të lehta për t’u lëvizur.
SYNEGO SLIDE – një zgjidhje për situatat ku çdo metër katror është i rëndësishëm. Mësoni më shumë në https://www.rehau.com/al-sq/synego-slide
.

.

.
Kërkoni ofertë jo të detyrueshme për dritare këtu https://www.rehau.com/al-sq/kurseni-kostot-e-ngrohjes

Postime të ngjashme

Niveli i lartë i izolimit të zërit

NIVELI I LARTË I IZOLIMIT TË ZËRIT, PËR GJUM MË ​​TË MIRË SI DHE PËR RRITJE DHE ZHVILLIM TË SHËNDETSHËM!Ndryshe nga ne të rriturit, fëmijët

SYNEGO SLIDE

SYNEGO SLIDE – LIDHJE ELEGANTE MES BRENDËSISË DHE JASHTË!Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet e reja të hapësirës. Dritaret dhe dyert rrëshqitëse nga sistemi i

<< Shiko të gjitha