rudaj shpk

Rudaj shpk

PVC - Plastike

Produktet tona

PVC - plasTike

dyer plastike

Dyer Plastike të cilësisë së lartë Gjermane në Shqipëri nga REHAU.  Ambjenti juaj  merr më shumë jetë falë një pamje të mrekullueshme e kombinuar edhe me komfort dhe siguri të ofruar në dyert  Rehau 

dritare pvc

Me dritaret tona shtëpia juaj do të jetë e ngrohtë, komode dhe e sigurt: Izolimi perfekt termik redukton ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ju përjetoni një komfort të ri jetese.

vetrata pvc

Hapen dhe mbyllen më lehtësisht. Mundëson fleksibilitet maksimal në organizimin e hapësirës së banimit. Zbuloni mundësitë moderne arkitekturore dhe konceptet inovative të dhomës.

SHumllojshmëri zgjedhje

Nga profilet rehau

Sistemi i dritareve Euro-Dizajn 70 i ofron klientëve një gamë të gjerë opsionesh dizajni. Falë thellësisë 70 mm, është gjithashtu tërësisht i përshtatshëm për ndërtesat e vjetra dhe rikonstruksionin e tyre

Dritaret SYNEGO ju propozohen si zgjedhja më e mirë për klientët me ambicje dhe të ndërgjegjshëm për konsumin e energjisë. Kursimi i parave për energjinë e konsumuar është mrekullisht e kombinuar .

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS.